wie ben ik

Al heel lang voel ik een drang om mensen bij te staan op moeilijke momenten. Mijn persoonlijk leerproces leidde mij ertoe om op mijn eigen manier om te gaan met pijnverlichting.
Hiervoor gebruik ik mijn talent voor handwerk en naaien om iets unieks te ontwerpen.

Hoe ga ik te werk?

U contacteert mij en tijdens een persoonlijke kennismaking luister ik naar jouw verhaal en bespreken we wat jij precies zoekt.
Vervolgens kiezen wij een ‘drager’ van de herinnering.
Wanneer we een duidelijk idee hebben van wat je wenst, ga ik aan de slag.

Mijn verhaal en inspiratiebron

Begin juni 2014 kreeg mijn mama te horen dat ze darmkanker had, in een gevorderd stadium.
Het was het begin van een zware strijd, waar operaties en chemobehandelingen elkaar opvolgden.
Het was moeilijk voor ons, de kinderen en kleinkinderen, want wij konden niet altijd aan haar zijde staan. Mijn ouders wonen immers in Frankrijk.
Ik kwam dan op het idee om voor haar een patchworkdeken te maken met stukjes kleding van mijn papa, broers en schoonzussen, zus en schoonbroer, de kleinkinderen en mezelf.  Zo waren we toch een beetje bij haar tijdens deze zeer moeilijke periode.
Ze was sprakeloos toen ze het resultaat zag, enorm geëmotioneerd en het eerste wat ze zei was: ‘Nu zijn jullie altijd bij mij.’… Een prachtig moment!

Tot het einde van haar strijd, 30 juni 2015, was het deken een element van kracht, steun en bijstand. Het heeft geen minuut van haar zijde geweken en het kreeg een grote symbolische waarde.
Niet alleen voor mama in het diepste van haar strijd en de laatste dagen van haar leven maar ook vandaag de dag voor papa nu ze er niet meer is.

De kracht en steun die mama voelde door dat deken, was enorm. Dit wil ik ook aan anderen kunnen geven. Dit prachtig moment was te mooi om het niet te delen met anderen en hen de kans te geven dit ook te beleven.
Ik kan hiermee mensen bijstaan in hun verdriet, hun pijn, hun ziekte. Dat is waar ik het voor doe…

Aarzel zeker niet om vrijblijvend contact met me op te nemen.